Over Soulcreatives

Soulcreatives is opgericht in 2007 door Aleid Hogenhout en Florian Francken. Florian richt zich op website ontwerp en ontwikkeling. Aleid houdt zich bezig met financieel en bedrijfskundig advies. Sinds 2007 zijn we zo gegroeid dat Florian niet altijd meer alle projecten zelf doet, wel is hij bij ieder Soulcreatives project persoonlijk betrokken. We hebben geen vast personeel in dienst maar werken veel samen met andere zelfstandige specialisten. In de praktijk zijn veel projecten een samenwerking tussen bijvoorbeeld een programmeur, een projectmanager en een ontwerper. Na de projectaanvraag en overleg met de klant bekijk ik wat er nodig is, afhankelijk van de gevraagde expertise en de planning.

Aleid Hogenhout   Florian Francken

Hoi, ik ben Florian

Ik ben Florian en ik woon in Driebergen met mijn vrouw Aleid en 2 kinderen Roemer en Jorinde.

Vanaf 2007 werk ik zelfstandig als interaction designer. Daarvoor heb ik enkele jaren in loondienst gewerkt als frontend developer en allround webdesigner. Tegenwoordig vervul ik verschillende rollen. In goed Nederlands: visual designer, frontend developer, user experience designer, interaction designer, webdesigner of informatie architect.

De nadruk ligt op het ontwerpen van digitale ervaringen. Daarbij probeer ik de menselijke maat in het oog te houden. Gebruiksvriendelijkheid moet in balans zijn met de esthetische ervaring. De applicatie moet werken met souplesse, elegantie en vanzelfsprekendheid.

Je kunt mij inhuren als specialist (online strategie, ontwerp, frontend development) of als projectleider voor het bouwen van een nieuwe website of voor het ontwikkelen en uitvoeren van een complete online strategie.

Wat mij verder op de been houdt: (jazz)gitaar spelen, experimenteren in de keuken en op papier, ademhalen, nieuwe dingen leren, lezen en discussiëren over bijvoorbeeld filosofie, politiek, gezondheid, technologie, levenskunst en wat dies meer zei.

Kan ik je van dienst zijn?

Stuur een berichtje naar hallo@soulcreatives.com of bel 06-57881311 en ik zal snel antwoorden.